Szakmakódok kezdőbetűi: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z |
Kenyér, péksütemény és egyéb pékáru gyártása m.n.s.
A 1071 - Kenyér; friss pékáru gyártása TEÁOR alatti szakmakódok:
Friss cukrásztermékek készítése (nem közvetlen fogyasztásra) (107102)
Friss kürtöskalács készítése (nem közvetlen fogyasztásra) (107103)
Kenyér, péksütemény és egyéb pékáru gyártása m.n.s. (107101)
Ebbe a tételbe tartozik:
- a friss, az elősütött, fagyasztott pékáru gyártása:
- kenyér és a péksütemény
- tészta, sütemény, pitetészta, torta
- a molnárkalács gyártása
Nem ebbe a tételbe tartozik:
- a száraz pékáru gyártása, lásd: 107201
- a tésztafélék gyártása, lásd: 107301
- a pékáru felmelegítése azonnali fogyasztás céljából, lásd: az 56 ágazat
ENGEDÉLYKÖTELES-e ez a szakmakód szám:
Ebbe a szakágazatba tartozik:
- a pékáru gyártása:
- a kenyér és a péksütemény
- a tészta, a sütemény, a pitetészta, a torta, a palacsinta, a gofri, az ostya stb.
Nem ebbe a szakágazatba tartozik:
- a száraz pékáru gyártása, lásd: 1072
- a tésztafélék gyártása, lásd: 1073
- a pékáru felmelegítése azonnali fogyasztás céljából, lásd: az 56