Nyitólap | Company Formation
Új KATA adózás info vonal: +36 30 220 1100

Szakmakódok kezdőbetűi: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z |

101203 szakmakód:
Baromfihús feldolgozása, tartósítása m.n.s. (saját termelésű alapanyagból)
101203 szakmakód - Baromfihús feldolgozása, tartósítása m.n.s. (saját termelésű alapanyagból)

Ebbe a tételbe tartozik:
- a baromfi vágása, tisztítása és csomagolása
- a friss (nyers), hűtött vagy fagyasztott baromfihús gyártása, részekre darabolása
- az étkezési baromfizsír kiolvasztása
- a baromfibelsőség és baromfi vágási melléktermék kinyerése
Nem ebbe a tételbe tartozik:
- a baromfikopasztás, lásd: 101202
- a baromfihús csomagolása a gyártástól, kereskedelemtől elkülönülten, díjazásért vagy szerződéses alapon, lásd: 829201

ENGEDÉLYKÖTELES-e ez a szakmakód szám:

Itt tudja ellenőrizni, hogy ez a tevékenység engedélyköteles-e: 101203
1012 - Baromfihús feldolgozása, tartósítása (TEÁOR)

Ebbe a szakágazatba tartozik:
- a baromfi vágóhídi vágása, tisztítása és csomagolása
- a friss (nyers), hűtött vagy fagyasztott baromfihús gyártása, részekre darabolása
- az étkezési baromfizsír kiolvasztása
- a baromfitoll és -pehely termelése

Nem ebbe a szakágazatba tartozik:
- a baromfihús csomagolása a gyártástól, kereskedelemtől elkülönülten, díjazásért vagy szerződéses alapon, lásd: 8292