Szakmakódok kezdőbetűi: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z |
A 1012 - Baromfihús feldolgozása, tartósítása TEÁOR alatti szakmakódok:
Baromfihús feldolgozása, tartósítása m.n.s. (nem saját termelésű alapanyagból) (101201)
Baromfihús feldolgozása, tartósítása m.n.s. (saját termelésű alapanyagból) (101203)
Ebbe a szakágazatba tartozik:
- a baromfi vágóhídi vágása, tisztítása és csomagolása
- a friss (nyers), hűtött vagy fagyasztott baromfihús gyártása, részekre darabolása
- az étkezési baromfizsír kiolvasztása
- a baromfitoll és -pehely termelése
Nem ebbe a szakágazatba tartozik:
- a baromfihús csomagolása a gyártástól, kereskedelemtől elkülönülten, díjazásért vagy szerződéses alapon, lásd: 8292