Nyitólap |

Szakmakódok kezdőbetűi: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z |

107102 szakmakód:
Friss cukrásztermékek készítése (nem közvetlen fogyasztásra)

A 1071 - Kenyér; friss pékáru gyártása TEÁOR alatti szakmakódok:

Friss cukrásztermékek készítése (nem közvetlen fogyasztásra) (107102)

Friss kürtöskalács készítése (nem közvetlen fogyasztásra) (107103)

Kenyér, péksütemény és egyéb pékáru gyártása m.n.s. (107101)

1071 - Kenyér; friss pékáru gyártása (TEÁOR)

Ebbe a szakágazatba tartozik:
- a pékáru gyártása:
- a kenyér és a péksütemény
- a tészta, a sütemény, a pitetészta, a torta, a palacsinta, a gofri, az ostya stb.

Nem ebbe a szakágazatba tartozik:
- a száraz pékáru gyártása, lásd: 1072
- a tésztafélék gyártása, lásd: 1073
- a pékáru felmelegítése azonnali fogyasztás céljából, lásd: az 56