Nyitólap |

Szakmakódok kezdőbetűi: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z |

101202 szakmakód:
Baromfikopasztás

A 1012 - Baromfihús feldolgozása, tartósítása TEÁOR alatti szakmakódok:

Baromfihús feldolgozása, tartósítása m.n.s. (101201)

Baromfikopasztás (101202)

1012 - Baromfihús feldolgozása, tartósítása (TEÁOR)

Ebbe a szakágazatba tartozik:
- a baromfi vágóhídi vágása, tisztítása és csomagolása
- a friss (nyers), hűtött vagy fagyasztott baromfihús gyártása, részekre darabolása
- az étkezési baromfizsír kiolvasztása
- a baromfitoll és -pehely termelése

Nem ebbe a szakágazatba tartozik:
- a baromfihús csomagolása a gyártástól, kereskedelemtől elkülönülten, díjazásért vagy szerződéses alapon, lásd: 8292